Translate

субота, 26. април 2014.

Dubinska hidratacija kose

   Dubinska hidratacija kose je prodiranje hidratantnih i hranjivih molekula u vlas kose. Preporucuje se jednom mesecno ali ako je potrebno moze da se primenjuje i mnogo cesce.Moze i posle svakog pranja.Dubinska hidratacija se moze primenjivati na svim tipovima kose.Bas svim.Naravno i zdravoj kosi je povremeno potrebna dubinska hidratacija da bi ostala zdrava.

Za dubinsku hidrataciju kose najbolje je da izaberete jako koncentrovani regenerator sa mnogo hidratantnih sastojaka.

Cistu opranu kosu kojoj tokom pranja niste dodavali nista osim sampona zamotajte u peskir koji ce upiti svu vodu koja bi inace razblazila preparat.Obilno nanesite preparat kako bi kosa imala dovoljno da upije.Ja u ovom trenutku za ovaj tretman koristim STILL masku za kosu koju svi mnogo hvale Nakon toga stavite na kosu obicnu najlon kesuOnda zagrejte kosu  fenom preko kese dva minuta.Napravite pauzu 10 minuta .Opet zagrejte fenom 2 minuta.Ja radim ovako.     

ZAGREVANJE-PAUZA-ZAGREVANJE-PAUZA-ZAGREVANJE-PAUZA

Nakon toga samo dobro isperete kosu vodom.

Naravno ako imate vremena ili imate puno obaveza ne morate zagrevati fenom.Samo stavite kesu,pa preko kese peskir.Sve dobro zamotajte.I pustite da stoji 1 sat.Moze i duze.I bez zagrevanja fenom cemo dobiti dobar rezutat jer preparat aktivirati nasa toplota glave ispod kese i peskira.

Ukoliko ste u mogucnosti pustite kosu da se prirodno osusi.Rezultat je neverovatan.Kosa je cista ,mekana,sjajna i lepo slozena.  


Нема коментара:

Постави коментар