Translate

субота, 6. јул 2013.

Nema nicega sto te ogranicava da postanes ili imas ono sto pozelis


    Nema nicega sto te ogranicava da postanes ili imas ono sto zelis


   Nijedno drugo doba kao ovo danasnje nije pruzalo vise mogucnosti da snove pretvorite u stvarnost. Niste se mogli roditi u srecnije vreme u pogledu toga da postignete veci uspeh postanete srecniji ,slobodniji ,uspesniji ,lepsi,zdraviji i finansijski nezavisniji.Sve vam je dostup-
no treba samo da to stvarno zelite.Vi mozete biti i uciniti daleko vise nego sto ste ikada pomislili.

Pitanje je samo sta vi zelite? Koji segment vaseg zivota zelite da menjate?

Mozda zelite biti lepi? Pa postanite to.Vezbanjem i pravilnom ishranom mozete dovesti telo do savrsenstva.Pravilnom sminkom ,frizurom i garderobom mozete imati izgled kakav ste sanjali.

Ne dopada vam se neki deo vaseg tela i nesrecni ste zbog toga?Pa promenite to.Postoje ciljane vezbe za odredjeni deo tela.

Mozda ste emocionalno neostvareni? Pa promenite to. Postoje nacini da osoba nadje i zadrzi svoju ljubav.

Mozda vas brinu finansije? Pa promenite to.Promenite posao ili nadjite jos jedan honorarni.Smanjite troskove itd... Ako to stvarno zelite uvek cete naci nacin da zaradite novac.

Mozda zelite orman pun garderobe kao slavne licnosti? Pa napravite ga sebi. Naucite da sijete.Stvarno nije tesko. Svaku haljinu koju vidite  na poznatima , u casopisima,na televiziji ,na drugoj zeni, mozete imati u svom ormanu.Zelite puno nakita ,tasne, cipele,sminku ? Sve to mozete  uraditi i imati cak i bez novca.Cak i  od obicne kuhinjske krpe mozete napraviti model  iz snova(ako to stvarno zelite).

Zelite uspeh na poslu? Pa imajte ga.Proucite sve mogucnosti radite na njima i eto.

Zelite mozda srecan i uspesan glamurozni zivot? Pa napravite ga. Nije tesko verujte mi.

Mozda zelite da savladate neku novu vestinu, da dozivite neko novo iskustvo? Mozda? Mozda? Puno je mozda i svi su ostvarivi ako to stvarno zelite.

Razmislite sta stvarno zelite da budete i imate .Zamislite savrsenu verziju sebe i pocnite. Nemojte se izgubiti u aktivnostima svakodnevnice i zaboraviti na ciljeve i snove. Svaki sat,svaki dan radite na poboljsanju sebe i svog zivota. Odredite svoje ciljeve i pocnite da ih ostvarujete.Nemojte odustajati.

Zelim da zajedno ostvarimo svoje snove.Da radimo, ucimo jedni od drugih i imamo sve sto pozelimo.Zelim da i mi obicni ljudi sa jako malim primanjima imamo glamurozni zivot jer cemo ga napraviti  za sebe. Nije sve u novcu ima  nesto i u glavi, srcu i nasih deset prstiju.


       

Нема коментара:

Постави коментар